Pezsgővel és igényes zenei programmal várjuk látogatóinkat...

... a Múzeumok éjszakáján 2014. június 21-én.

Üdvözöljük…

a TÖRLEY Gyűjtemény és Látogatóközpont regisztrációs weboldalán!

Ismerje meg az aktuális rendezvényünk programjait! Érdeklődés esetén kérjük, REGISZTRÁLJON a kizárólag külön jelentkezéssel látogatható eseményre!

Ugrás a regisztrációhoz

Cím:

Budapest, 1222 Anna utca 5-7.

Ugrás a térképhez

Telefon:

(hétfőtől-péntekig, 8-14 óta között):

+36-1-229-2300 - Horváth Tamás

E-mail:

muzeum@torley.hu

Social:

Program a Törley udvarban

Budapest, 1221 Anna utca 5-7.

Múzeumok éjszakája 2014. június 21.

A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont pezsgővel és igényes zenei programmal várja látogatóit!

A helyszínen megváltott teljes árú karszalagok mellé ajándékként 0,2 literes Törley pezsgőt adunk.

A karszalagok elővételben is megvásárolhatók!

Széchenyi pihenőkártyát is elfogadunk (szabadidő zsebben lévő fedezet esetén)

Kapunyitás: 12.00

Múzeumi program: 12.00 – 02.00 óráig - 1882-től napjainkig, a Törley története

A Törley története a múzeumi részben tekinthető meg. A kiállítótérbe lépve egy pezsgős dugó belsejében találjuk magunkat, amelyből egy palackba, onnan pezsgős pohárba sétálhatunk át. Sétánk során időrendi sorrenden megismerhetjük a Törley Pezsgőpincészet életének főbb állomásait. (utolsó belépés 1.30-kor)

Múzeumi program: 13.00 – 01.00 óráig – Hogyan kerül a buborék a pezsgőbe? Vezetett pinceséta.

A pezsgőérlelő pincében sétálva a látogatók megismerhetik a „titkot”, hogy milyen technológiákkal készülnek a Törley pezsgői? A vezetett csoportok fél óránként indulnak.

A Kastélyséták 15.00; 16.00; 17.00 órakor kezdődnek.

Részvétel kizárólag Múzeumok éjszakája karszalaggal (helyszínen megvásárolható) és előregisztrációval rendelkezőknek!
A regisztráció egy fő belépésére jogosít! Minden látogatásra jelentkezőt egyesével szükséges regisztrálni!

A Kastélyséta indulásának helye:

Budapest 1221. Anna utca 7. Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont színpad mögötti tér

A Törley kastélyba történő látogatás feltételei:

 - Múzeumok éjszakája karszalag (helyszínen megvásárolható)
 - érvényes regisztráció, meglévő azonosítószám, melyet a regisztrációkor kapott
 - a látogatni szándékozó elfogadja, hogy személyi azonosító számát feljegyezzük és azt a kastély őrzésével megbízottaknak átadjuk

A szabály minden egyes látogatóra vonatkozik, azonosítás hiányában a Törley kastélyba a bejutás nem lehetséges!

Regisztrációt csak a regisztrációs felületen áll módunkban elfogadni.

 

Zenei programok:

18.30 Micheller Myrtill és a Swinguistique

20.30 Csemer Boglárka „BOGGIE” (Parfüm)

 

(A műsorváltozás jogát fenntartjuk!)

Regisztráció

Tisztelt Látogatónk!

A Törley Kastélyséta programunkon való részvételéhez előzetes regisztráció szükséges, mert az egyes turnusok maximális létszáma kötött. Kérjük, válasszon egy időpontot, adja meg nevét, e-mail címét, bepipálással fogadja el az Adatvédelmi feltételeinket, majd küldje el jelentkezését!
Regisztrációjáról visszaigazoló e-mailt fog kapni, amelyben adatai mellett a rendszerünk által adott azonosítószámát is megtalálja. A program helyszínén személyi azonosító okmányával és azonosítószámával tud jelentkezni, ezeket mindenképpen hozza magával! Fontos! Minden látogatói igényt külön kell regisztráljon! Köszönjük.

Válasszon időpontot:Adja meg adatait:

Adatvédelmi nyilatkozat és feltételek

A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont, mint a Múzeumok Éjszakája 2014. program résztvevője a program részeként az Országos "Frédéric Joliot-Curie" Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Intézettel (továbbiakban: Kutató Intézet) közösen lehetőséget biztosít a Kutató Intézetnek otthont adó Törley kastély látogatására. A Kutató Intézet speciális státusa és a biztonságra vonatkozó szabályozása miatt a látogatás regisztrációhoz kötött.

Szolgáltatásunk igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük, melynek során meg kell adniuk vezeték- és keresztnevüket, e-mail elérhetőségüket, valamint személyi igazolványuk számát.

A személyes adatok kizárólag az Ön hozzájárulása esetén kezelhetőek. Regisztrációja során a személyes adatainak közlésével hozzájárulását megadottnak tekintjük.

14. életévét be nem töltött kiskorú, vagy egyébként cselekvőképtelen személy adatszolgáltatásához és személyes adatainak kezeléséhez való hozzájárulást nevében kizárólag a törvényes képviselője adhat. A 14. életévét betöltött, de 16. életévét még be nem töltött kiskorú, vagy egyébként korlátozottan cselekvőképes személy adatszolgáltatásához és személyes adatainak kezeléséhez való hozzájáruláshoz a törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása szükséges. A regisztráció során nincs lehetőségünk a hozzájáruló személy jogosultságát ellenőrizni, illetve a törvényes képviselő nyilatkozatának tartalmát megismerni, erre tekintettel nem vállalunk felelősséget a hozzájárulás jogszabályoknak való megfeleléséért.

Személyes adatait kizárólag a látogatás megszervezése érdekében kezeljük. Adatkezelés során csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag a Kutató Intézet részére adjuk át.

Regisztrációja megtételekor kérjük, vegye figyelembe, hogy a Kutató Intézet rendelkezése alapján a látogatás feltétele, hogy a látogatás megkezdése előtt a nevét és személyi azonosítására alkalmas igazolványának számát feljegyezzük és a Kutató Intézetbe történő belépés előtt a Kutató Intézet őrzés-védésével megbízottaknak rendelkezésére bocsájtjuk.
Adatai Kutató Intézetbe történő belépéskor a Kutató Intézet biztonsági szolgálata számára átadásra kerülnek melyeket a rendezvényt követő 8 napon belül a Kutató Intézet biztonsági szolgálata megsemmisíti.

A látogatás feltétele, hogy a látogatásra jelentkező rendelkezzen érvényes a Múzeumok éjszakája rendezvényre történő belépésre jogosító karszalaggal.
Felhasználónak joga van arra, hogy indokolt esetben ezeket az adatokat helyesbíttethesse vagy töröltethesse a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megvalósítható módon. A Felhasználó az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, ebben az esetben azonban látogatáson való részvételt biztosítani nem tudjuk.

A Kutató Intézet a regisztráció során kapott adatokat 3. fél számára semmilyen célból nem adja át. Kivételt képez, ha látogatás során rendkívüli esemény, bűncselekmény vagy annak gyanúja merül fel.

A felhasználó jogorvoslattal élhet, ha a jogszabályokban foglalt tájékoztatási vagy indokolt esetben közlési, helyesbítési, illetve törlési kérelmét nem teljesítik. A Felhasználó kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az adatkezeléssel kapcsolatos információkról. Az adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában megadni a tájékoztatást. A felhasználó jogainak megsértése esetén, az adatkezelő ellen a bírósághoz fordulhat. Az adatkezelő a felhasználó adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt köteles megtéríteni. Az Adatkezelő mentesül a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő. Nem kell megtéríteni a kárt annyiban, amennyiben az a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.”

1222 Budapest, Anna utca 5-7.

Telefon: +36-1-229-2300 - Horváth Tamás (hétfőtől-péntekig, 8-14 óta között) - E-mail: muzeum@torley.hu

Képgaléria

Törley Mária - Luculusi kút

Harcsa Veronika koncertje a Múzeumok éjszakáján - 2012.

Törley kastély - 1907. körül

Törley múzeum

Törley múzeum 2

Múzeumok éjszakája 2012.

Pinceséta

Videó: A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont bemutatása.

Forrás: Promontor TV

A Törley története

  • „Érdekes volt közelről is látni a régi Törley kastélyt. Köszönjük a szervezőknek, hogy lehetővé tették ennek az egyébként nem látogatható épületnek a megtekintését.”

  • „Belegondoltam, hogy Törley úr ezek között a falak között lépdelt talpig díszmagyarban és beleborzongtam. Kiemelkedő szépérzéke lehetett, hisz csodás környezetben építette fel lakhelyét”

  • „Örülök, hogy Budafokiként végre belülről is megtekinthettem a Törley kastély épületét. A múzeum újszerűségéhez csak gratulálni tudok.”

© 2014 Törley All Rights Reserved.

Web Design by: WEBandGO